Kaspar Sivertsen har en unik tilgang til grafik som kunstnerisk genre og er i stand til at fremkalde en digital ånd i sine poetiske tryk. Han blander klassiske tryk-teknikker med nye digitale teknologier. På den måde skabes et fysisk aftryk af det, der som regel alene findes digitalt; Det digitale blandes og gøres tilgængeligt i vores fysiske verden.

Kontakt

+45 3023 3084

Email
Instagram
LinkedIn

Det er således en frembringelse af teknologiens visualitet, der er i fokus i Kaspars grafiske værker. De fremstilles i serier i begrænsede oplag og selvom det er det samme motiv trykt igen og igen, så har hvert værk sit eget særkende, der er små detaljer i trykket, der står tydeligere eller utydeligere frem og gør nye elementer i motivet synligt. Motiverne er organiske og abstrakte, bløde runde former i bevægelse - og ikke nødvendigvis den form for billeder, man forbinder med noget maskinelt, men netop dette tilfører vores maskiner et magisk lag af noget ukendt. Alle de processer, der hele tiden foregår, men som vi ikke ser.

Kaspar Sivertsen har fået tildelt støtte af Statens Kunstfond ad flere omgange og har netop afsluttet hans første soloudstilling på Danske Grafikeres Hus. Senest er han antaget på Kunstnernes Efterårsudstilling 2019 med en serie kode-genererede, cnc-fræsede træsnit. Han er uddannet fra Kunstakademiets Designskole, Visuel Kommunikation, hvor han tog afgang i 2012. Siden har han haft sin egen praksis og værksted. Han afholder løbende workshops, hvor du kan få mulighed for at prøve kræfter med trykkekunstens mange aspekter og udtryksformer.Udstilling

Danske Grafikeres Hus - September 2019
Udstilling af kodegenererede, cnc-fræsede og lasergraverede træsnit

Kunstnernes Efterårsudstilling 2019
Udstilling af kodegenererede, cnc-fræsede træsnit


Legater

Statens Kunstfond, Projektstøtte - 2016 & 2018
Statens Kunstfond, Arbejdslegat - 2017
Ingeniør Kaptajn Aage Nielsens Familiefond - 2016, 2017, 2018 & 2019


Ophold

Statens Værksteder for Kunst — Maj 2019


Undervisning

Kunstakademiets Designskole - September 2017
Workshop i letterpress for studerende

Den Skandinaviske Designhøjskole - Oktober 2017
Workshop i skriftdesign med efterfølgende laserskæring og trykkeværksted